ONS STREVEN EN DOELSTELLING IN DE POLITIEK

Nederland op de eerste plaats
Het kabinet belast Nederland kapot, verscheept miljarden naar Zuid-Europa en zet onze grenzen wagenwijd open. Allemaal om te voldoen aan de eisen van de Europese Unie. Het resultaat? Onze economie presteert ondermaats, steeds meer werklozen. Er is maar één uitweg: kiezen voor Nederland. Kiezen Voor Patriotten 2014.

Uit de EU, uit de euro
Patriotten 2014 wil Nederland uit de EU. We voeren weer een eigen munt in en behouden toegang tot de interne markt door bilaterale handelsverdragen te sluiten met de EU. Dat levert 10% extra welvaart op tegen 2024 en 13% tegen 2035: bijna 10.000 euro per huishouden per jaar.

Handel drijven met de hele wereld
Door ons te bevrijden van Brussel kunnen we handelsverdragen sluiten met de rest van de wereld. Onze handel met de EU blijft intact. Dankzij onze ligging, innovatie en werklust zijn wij de toegangspoort van de wereld tot Europa. Ook zijn we één van de grootste handelspartners van de EU. Het kan dan niet meer zo zijn, dat Nederland een verkoop van bv onderzeeers aan Taiwan afzegt en Frankrijk deze toch levert, hetgeen de teloorgang van onze scheepsbouw was.

Baas over eigen grenzen
Patriotten 2014 wil dat Nederland weer baas wordt over de eigen grenzen. We bepalen zelf wie hier binnenkomt. We sluiten onze grenzen voor arbeidsimmigratie uit Polen, Roemenië, Bulgarije, etc, en voor alle andere armoe immigratie uit andere landen.

Baas over eigen geld
Nederland is de grootste nettobetaler van de EU. We moeten miljarden geven aan andere landen. We staan voor honderden miljarden garant voor failliete landen en banken. Patriotten 2014 wil dit geld volledig en zo snel mogelijk terug.

Eigen economisch beleid voeren
Buiten de EU is Nederland weer in staat om de economische en monetaire politiek af te stemmen op onze eigen noden. Patriotten 2014 wil de accijnzen en de belastingen verlagen. Dat leidt tot extra koopkracht, extra groei en extra banen. Daar worden we allemaal beter van.

Blijven wie we zijn
De massa-immigratie is rampzalig voor Nederland. Onze identiteit is in gevaar. We willen geen Eurabië, EUSA of EUSSR worden; we willen blijven wie we zijn. We willen vrij en soeverein zijn. Politieke beslissingen nemen we in Den Haag, niet in Brussel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s